Medovina s příchutí perníku je nejlepší horká (ohřátá na teplotu 50 - 55 °C). Její chuť a vůně se výborně hodí k chladným zimním dnům a samozřejmě také k vánocům. Podáváme ve skleněném nebo obyčejném hrníčku. Jedná se o dezertní vařenou medovinu s 13% obsahem alkoholu.
Marcel Gregor se věnuje včelařství už od roku 2005. Vedle svého původního potravinářského vzdělání je i vyučeným včelařem, kromě toho se stal také učitelem včelařství a prohlížitelem včelstev. Včelaří s desítkami včelstev v moderních úlech na pomezí Polabí a Žďárských vrchů. Je předsedou nejstarší české včelařské organizace v Chrudimi (zal. 1864). Med a včelí produkty zpracovává v provozovně v obci Sobětuchy poblíž Chrudimi. Kromě čistého medu a medu s ořechy nebo ovocem, vyrábí také medovinu, propolisové produkty a medové cukrovinky.