Směs nektarového a medovicového medu, která v sobě obsahuje to nejlepší z obou druhů. Je oblíbený pro svou vyváženou a rozmanitou chuť. Má tmavší barvu než květový (nektarový) med a o něco později krystalizuje. Tento smíšený med je především z malin, ostružin, lípy, kaštanu, lučních nebo lesních květin a medovice.
Marcel Gregor se věnuje včelařství už od roku 2005. Vedle svého původního potravinářského vzdělání je i vyučeným včelařem, kromě toho se stal také učitelem včelařství a prohlížitelem včelstev. Včelaří s desítkami včelstev v moderních úlech na pomezí Polabí a Žďárských vrchů. Je předsedou nejstarší české včelařské organizace v Chrudimi (zal. 1864). Med a včelí produkty zpracovává v provozovně v obci Sobětuchy poblíž Chrudimi. Kromě čistého medu a medu s ořechy nebo ovocem, vyrábí také medovinu, propolisové produkty a medové cukrovinky.