Nevařená medovina s přirozenou, přírodní chutí. Zachovává si všechny zdraví prospěšné minerály a vitamíny, které jsou obsažené v medu, a současně i jeho lahodnou vůni a chuť. Má vyváženou sladkou chuť a jiskru. Výroba medoviny studenou cestou vyžaduje vysoce kvalitní med.
Marcel Gregor se věnuje včelařství už od roku 2005. Vedle svého původního potravinářského vzdělání je i vyučeným včelařem, kromě toho se stal také učitelem včelařství a prohlížitelem včelstev. Včelaří s desítkami včelstev v moderních úlech na pomezí Polabí a Žďárských vrchů. Je předsedou nejstarší české včelařské organizace v Chrudimi (zal. 1864). Med a včelí produkty zpracovává v provozovně v obci Sobětuchy poblíž Chrudimi. Kromě čistého medu a medu s ořechy nebo ovocem, vyrábí také medovinu, propolisové produkty a medové cukrovinky.