Včelovina Whiskey Barrel Aged je medovina vyrobená podle originální receptury ze tří druhů slovenského medu. V jednotlivých sudech od whiskey dozrávala 6, 3 a 2 roky, potom jsme vše zasnoubili do této neopakovatelné limitované edice a vznikla tato lahodná specialita pro výjimečné příležitosti a opravdová delikatesa pro náročné.
Marcel Gregor se věnuje včelařství už od roku 2005. Vedle svého původního potravinářského vzdělání je i vyučeným včelařem, kromě toho se stal také učitelem včelařství a prohlížitelem včelstev. Včelaří s desítkami včelstev v moderních úlech na pomezí Polabí a Žďárských vrchů. Je předsedou nejstarší české včelařské organizace v Chrudimi (zal. 1864). Med a včelí produkty zpracovává v provozovně v obci Sobětuchy poblíž Chrudimi. Kromě čistého medu a medu s ořechy nebo ovocem, vyrábí také medovinu, propolisové produkty a medové cukrovinky.
Obsah 500 ml
Složení Včelí med, voda, síričitany (antioxidant)
Obsah alkoholu 13 %
Věkové omezení Alkoholický nápoj. Neprodejné osobám mladším 18 let.